Суд призначив до розгляду по суті справу ЛБТЗ

Читать на русском
В середині грудня столичний райсуд візьметься за розгляд по суті справи про розтрату 14 мільйонів львівського заводу.
Солом'янський суд Києва

Суд призначив до розгляду по суті кримінальне провадження за обвинуваченням колишнього директора Львівського бронетанкового заводу Романа Тимківа, його заступника Олега Ткаченка, двох посадовців Збройних сил України та підприємця в розтраті понад 14 мільйонів гривень на 13 грудня.

Про це журналісту «Слова і Діла» розповіли в Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі.

«27 листопада Солом’янським судом Києва закінчене підготовче судове засідання в кримінальному провадженні за фактом розтрати бюджетних коштів ЛБТЗ під час поставки двигунів для бронетехніки Центральному бронетанковому управлінню ЗСУ, що заподіяло збитків державі на суму понад 14 мільйонів гривень», – зазначили в прокуратурі.

За інформацією САП, суд відмовив захисту про повернення обвинувального акту назад до прокуратури. Також судді призначили цю справу до розгляду по суті. Наступні засідання заплановані на 13 грудня та 4 лютого.

Нагадаємо, обвинувачені в справі ЛБТЗ хотіли відвести заступника керівника САП Максима Грищука. Також вони просили передати їхню справу до Печерського суду.

Раніше підозрюваного НАБУ директора ЛБТЗ Тимківа звільнили з посади. Також суд відкладав підготовче засідання в цій справі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: