Зеленський представить основну п'ятірку своєї команди

Читать на русском
Володимир Зеленський заявив, що ключову п'ятірку своєї команди представить після виходу до другого туру президентських виборів.

Кандидат у президенти України, шоумен Володимир Зеленський заявив, що ключову п'ятірку своєї команди представить після виходу до другого туру президентських виборів.

Як пише «Слово і Діло», про це він сказав на зустрічі з провідними бізнес-асоціаціями в Києві в понеділок, 18 березня, передає «Інтерфакс-Україна».

Зеленський лідирує в президентському рейтингу. Чи гарантує це вихід до другого туру?Лідером президентського рейтингу є Володимир Зеленський, якого підтримують 27,7 відсотка. Він майже вдвічі випереджає Тимошенко, за яку готові проголосувати 14,8 відсотка. Порошенко готові підтримати 19,6 відсотка опитаних.

«Ми хочемо представити ключових людей до кінця другого туру, якщо ми туди пройдемо. За ніс водити людей не будемо - ми п'ятірку назвемо. Решту - там на це буде до президентських повноважень майже 2,5 місяця. Я вважаю, нам цього часу вистачить, щоб усіх знайти», - сказав Зеленський.

За його словами, він бачить у своїй команді людей, які прийшли на зустріч із ним. Шоумен має і свій спосіб обирати людей до команди. Зеленський, після ознайомлення з інформацією про потенційного члена команди, має провести з ним певний час.

«Я маю з ним пожити - я не знаю, як можна по-іншому людей брати на роботу», - резюмував кандидат у президенти.

Нагадаємо, лідером президентського рейтингу є Володимир Зеленський, якого підтримують 27,7% тих, хто визначився й має намір йти на вибори.

У нашій рубриці «Вибори» можна знайти кожного кандидата, подивитися його декларацію на інфографіку, біографію й програму.

Вибори президента України відбудуться 31 березня 2019 року.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: