Вибори-2019: чи допомагає зняття одних кандидатів на користь інших?

Читать на русском
Тарас Загороднійполіттехнолог

Політика – річ багатофакторна. Все залежить від кандидата, його прихильників, кількості симпатиків одного кандидата в електораті іншого й готовності голосувати за нього.

Таку думку на своїй сторінці в Facebook висловив політтехнолог Тарас Загородній, передає «Слово і Діло».

Наприклад, не факт, що зняття Садового на користь Гриценка дасть приріст за рахунок голосів Садового, зазначив він.

На його думку, дуже висока ймовірність, що голоси підуть Руслану Кошулинському від «Свободи», оскільки Садовий все-таки нішевий гравець на Західній Україні.

«Щоправда, Садовий хитро публічно «продав» Гриценку цілих 10%. Якщо не набере, то зможе завжди сказати, що в усьому винен Гриценко, оскільки він «чесно» передав йому голоси», – підкреслив експерт.

Кандидат у президенти Гриценко на публічних посадах виконав кожну другу обіцянкуАнатолій Гриценко на публічних посадах виконав кожну другу обіцянку, політик був міністром оборони і нардепом.

Така ж доля чекає на голоса Добродомова, які, скоріш за все, впадуть до скарбнички «Свободи». Але тепер Гриценко винен і Добродомову, додав він.

«Інша історія зі зняттям Мураєва на користь Вілкула. Тут голоси, скоріш за все, підуть тому, кому й призначалися, – Вілкулу, оскільки в Мураєва сильні позиції в Харкові та області. Тому ті 3%, які зараз має Мураєв, можуть перейти до Вілкула, а той може боротися за 5-6% на президентських виборах, що створить непоганий старт для його партії на парламентських», – резюмував Тарас Загородній.

Наскільки відповідальний мер Львова Андрій Садовий, дивіться за посиланням.

Нагадаємо, кандидат у президенти Анатолій Гриценко на публічних посадах виконав кожну другу обіцянку.

Також ми з'ясували, які невиконані обіцянки ховає кандидат у президенти Олександр Вілкул.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: