«Голосуйте! Ми прикриємо!». Бійці ООС закликали українців прийти на вибори

Читать на русском
У четвер, 14 березня, в Києві презентували соціально-інформаційний проект Голосуйте! Ми прикриємо!.

У четвер, 14 березня, в Києві презентували соціально-інформаційний проект «Голосуйте! Ми прикриємо!», у рамках якого учасники ООС закликають українців взяти участь у виборах.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

Соціологи показали нові рейтинги – інфографікаЛідером президентського рейтингу є Володимир Зеленський, другу позицію посідає президент Петро Порошенко, а третю – Юлія Тимошенко.

«Ідея народилася у воїнів і ветеранів і була реалізована нашою спільною ініціативною групою, до якої були залучені представники міністерства оборони, воїни, що захищають нашу державу на сході України», - сказала міністр у справах ветеранів України Ірина Фріз на презентації проекту в четвер у Києві.

За її словами, «вибори це також фронт і також війна», і головна мета цього аполітичного проекту - закликати громадян України прийти на виборчі дільниці і проголосувати за майбутнє держави, за демократичні цінності. Міністр наголосила, що відеоролики і фотографії проекту - не мають політичного забарвлення і не є виборчо орієнтованими.

І.Фріз розповіла, що, згідно з рішенням Національної ради з питань телебачення і радіомовлення, відеоролики під умовною назвою «Голосуйте, ми прикриємо» мають ознаки соціальної реклами. «Ми звертатимемося до телеканалів і операторів зовнішньої реклами, щоб вони розмістили продукти в рамках проекту на своїх носіях і телеканалах», - сказала глава відомства.

За словами автора відеороликів і фотографій журналіста Сергія Лойка, роботи проекту найближчим часом з'являться на білбордах і сітілайтах, в інтернеті і на телебаченні.

«Відібрано близько 25 відео роликів - 15 і 7 секундних - для показу на телебаченні та в інтернеті, і близько 25 фотографій», - повідомив він.

С.Лойко також розповів, що відео- та фотозйомка відбувалися на передовій. «Я кілька днів знімав цей проект на різних позиціях у районі Донецького аеропорту, в розташуванні 57-ї мотопіхотної бригади», - сказав він.

За словами журналіста, на фотографіях і відеороликах зображені солдати від 18 до 20 років. «Вони говорять прості слова - «Голосуйте! Ми прикриємо!», але ще більше говорять їхні очі, які бачили війну - такі очі можна зняти лише в окопі, на бойовій позиції, "на нулі». Вони немов звертаються до нас: «Доки ми на фронті - не загубити країну вдома!», - сказав Лойко.

Нагадаємо, президентські вибори в Україні призначені на 31 березня.

«Слово і Діло» пропонує дізнатися, чи знаєте ви обіцянки тих, хто збирається йти в президенти.

Топ-20 політиків, яких українці обрали б президентом протягом останніх двох років, - за посиланням.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: