Луценко не виключає вручення підозри сину Гладковського

Читать на русском
Юрій Луценко заявив, що Генеральна прокуратура України може вручити підозру у справі розкрадань в Укроборонпромі сину Олега Гладковського.

Юрій Луценко заявив, що Генеральна прокуратура України може вручити підозру у справі розкрадань в «Укроборонпромі» сину Олега Гладковського.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на виступ Юрія Луценка в ефірі програми «Право на владу» на каналі «1+1».

Ситник відреагував на заяву керівника САП щодо «листування Гладковського»У Національному бюро продовжують стверджувати, що в березні 2017 року не отримували листувань, де згадувався син екс-заступника секретаря РНБО

Так, Луценко анонсував низку нових підозр по справі розкрадань.

«Я не виключаю, що після певних процесуальних дій кількість підозр у цій справі по несплаті податків ми збільшимо. Ймовірно, що вручимо і інші підозри. Не виключаю, що і до Свинарчука молодшого», - заявив Луценко.

За його словами, вже два фігуранти журналістського розслідування «Наші гроші» є підозрюваними у справі Генеральної прокуратури щодо несплати податків.

«Ми вповноважені законом розглядати питання несплати податків. На момент коли Бігус вийшов з першою частиною своєї передачі я сказав, що ми на фінішній прямій. Я сказав правду. Бо вже за день чи за день після програми ми отримали проміжний акт ДФС, яка нарахувала першу несплату податків. Сьогодні ми отримали вже остаточний акт, тиждень тому: 26 мільйонів податків не сплачено цією компанією із свого 150-мільйонного оборота», - повідомив Луценко.

Нагадаємо, раніше Голова Спеціальної антикорупційної прокуратури Назар Холодницький заявив, що НАБУ не передає матеріали справи про схеми в «Укроборонпромі».

За його словами, 2 березня 2016 року НАБУ зареєструвало справу про постачання на суму 56 млн гривень на Харківський бронетанковий завод фіктивними підприємствами.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: