Ситник відреагував на заяву керівника САП щодо «листування Гладковського»

Читать на русском
У Національному бюро продовжують стверджувати, що в березні 2017 року не отримували листувань, де згадувався син екс-заступника секретаря РНБО
Артем Ситникфото: «Слово і Діло»

Національне антикорупційне бюро не отримувало в березні 2017 року від військової прокуратури листування нібито сина колишнього першого заступника секретаря Ради національної безпеки та оборони Олега Гладковського Ігоря з Віталієм Жуковим.

Про це під час засідання тимчасової слідчої комісії з питань корупції в Укроборонпрому заявив директор відомства Артем Ситник, відповівши на твердження керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назара Холодницького, повідомляє журналіст «Слово і Діло».

«Ми не отримували переписки пана Жукова і пана Свинарчука (Гладковського – ред.) і це не відповідає дійсності. Давайте вже говорити правду...», – наголосив Ситник.

Він також попросив генерального прокурора Юрія Луценка задовольнити його вимогу витребувати матеріали листувань, де згадується Гладковський-молодший, Жуков та інші особи.

Раніше Холодницький заявив, що військова прокуратура в березні 2017 року передала до НАБУ листування, де згадувалися Гладковські та інші особи.

Нагадаємо, народний депутат Борислав Береза в Facebook написав, що в НАБУ передали «переписку Гладковського» ще в березні 2017 року. Однак у Національному бюро спростували цю інформацію. Пізніше, директор відомства Артем Ситник заявив, що в переданих військовою прокуратурою матеріалах було листування «агента» НАБУ Євгенія Шевченка. Також він заявив, що детективи проводили обшуки у Гладковських та інших фігурантів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: