«Нацкорпус» вийшов на мітинг до Порошенка в Житомирі

Читать на русском
Націоналісти з плакатами підійшли до сцени, на якій виступав президент, вимагаючи посадити до в'язниці винних у розкраданнях в оборонному комплексі.

Учасники «Національного корпусу» влаштували в Житомирі чергову акцію під час виступу президента Петра Порошенка в понеділок, 11 березня.

Як пише «Слово і Діло», трансляцію акції вів канал «Нацкорпусу» в Youtube.

НАЖИВО! Ми прибули на зустріч з президентом Порошенком у Житомирі.Національний Корпус

Кілька представників партії з плакатами підійшли до сцени, з якої виступав Порошенко, вимагаючи посадити до в'язниці винних у розкраданнях в оборонному комплексі.

Націоналісти вигукували «Ганьба», «Мародера за ґрати», «Чому втік з Черкас?». До самої сцени підійти їм не вдалося через кордон силовиків.

Пізніше президент заявив, що акція проти нього проплачена, й пішов зі сцени до глядачів.

Нагадаємо, в понеділок лідер партії «Національний корпус» Андрій Білецький заявив, що за наказом президента Петра Порошенка заступник голови Служби безпеки України Віктор Кононенко готує фізичне знищення лідерів «Національного корпусу» та «Національних дружин».

Як відомо, 9 березня активісти «Національного корпусу» та «Нацдружин» намагалися прорватися до Петра Порошенка під час його виступу в Черкасах. В результаті зіткнення активістів «Національного корпусу» з правоохоронцями в Черкасах постраждали 15 поліцейських.

Раніше в суботу націоналісти зібралися на Майдані Незалежності в Києві з вимогою розслідувати розкрадання в оборонному комплексі, «посадити Свинарчуків» і конфіскувати їхнє майно.

Після мітингу на Майдані націоналісти вирушили до Адміністрації президента, де відбулися зіткнення із силовиками.

Також Аваков заявив, що радикали «Нацкорпусу», які в суботу, 9 березня, влаштували бійку на мітингу президента Петра Порошенка в Черкасах, будуть притягнуті до відповідальності.

Пізніше лідер політичної партії «Національний корпус» Андрій Білецький пояснив, чому акція «Свинарчуків Порошенка – за ґрати» була організована у вихідний, а активісти вирушили саме до Адміністрації президента, знаючи, що Петро Порошенко перебуває цього дня в Черкасах.

За результатами інцидентів у Києві і Черкасах 9 березня оголошені підозри трьом особам.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: