Сутички з націоналістами: в Черкасах постраждало 22 поліцейських

Читать на русском
Через сутичку, яка сталася у суботу під час спроби представників Нацкорпусу прорватися на виступ президента Петра Порошенка в Черкасах, постраждало 22 працівника поліції.
Ілюстративне фото.

Через сутичку, яка сталася у суботу під час спроби представників Нацкорпусу прорватися на виступ президента Петра Порошенка в Черкасах, постраждало 22 працівника поліції.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє прес-служба Нацполіції.

Вибори-2019: які шанси в націоналістів?Нацкорпус не підтримує рішення представників окремих націоналістичних організацій назвати Руслана Кошулинського єдиним кандидатом від націоналістичного табору.

«Станом на 9 годину ранку до лікарні звернулося 22 працівника поліції, які отримали травми внаслідок сутички. 19 з них госпіталізовано», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 9 березня активісти Національного корпусу і Нацдружин намагалися прорватися до Петра Порошенка під час його виступу в Черкасах. В результаті зіткнення активістів Національного корпусу з правоохоронцями в Черкасах постраждали 15 поліцейських.

Активістам вдалося вийти на сцену, де один з них виступив перед людьми з промовою. Кортеж президента залишив Черкаси.

Раніше в суботу націоналісти зібралися на Майдані Незалежності в Києві з вимогою розслідувати розкрадання в оборонному комплексі та «посадити Свинарчуків», батька і сина і конфіскувати їхнє майно.

Після мітингу на Майдані націоналісти вирушили до Адміністрації президента, де відбулися зіткнення з силовиками.

Також Авоком заявив, що радикали Нацкорпуса, які в суботу, 9 березня, влаштували бійку на мітингу президента Петра Порошенка в Черкасах, будуть притягнуті до відповідальності.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: