Гриценко програв суд президенту

Читать на русском
Суд відмовив у задоволенні позову кандидата в президенти Анатолія Гриценка до чинного глави держави та кандидата в президенти Петра Порошенка щодо порушень під час ведення передвиборної агітації.

Шостий апеляційний адміністративний суд відмовив у задоволенні позову кандидата в президенти Анатолія Гриценка до чинного глави держави та кандидата в президенти Петра Порошенка щодо порушень під час ведення передвиборної агітації.

Як пише «Слово і Діло», про це агентству «Інтерфакс-Україна» повідомив представник Гриценка в ЦВК Руслан Чорнолуцький.

Шафа кандидата. Які невиконані обіцянки ховає ГриценкоСлово і Діло розбиралось, які обіцянки не виконав кандидат у президенти Анатолій Гриценко.

Суд дійшов висновку про відсутність підстав для задоволення позовних вимог про визнання передвиборною агітацією інформації у вигляді 74 фотографій про робочу поїздку Порошенка 2 березня до Одеської області, розміщеної на офіційному сайті президента.

Відповідно, суд відмовив позивачеві і в тому, щоб зобов'язати Порошенка оплатити цю передвиборну, на його думку, агітацію з його виборчого фонду.

Чорнолуцький зазначив, що на це рішення буде подано апеляцію до Верховного Суду.

Як відомо, 1 березня Гриценко повідомив, що Шостий апеляційний адміністративний суд визнав протиправною і недійсною постанову ЦВК про аспекти ведення передвиборчої агітації.

5 березня Верховний суд України скасував рішення апеляційного адміністративного суду яким визнається протиправною і недійсною постанова ЦВК, що дозволяє виборчим штабам кандидатів у президенти платити агітаторам.

На засіданні у вівторок Верховний суд задовольнив апеляцію ЦВК і визнав протиправним і недійсним тільки абзац 33 даного роз'яснення, затвердженого комісією.

Також Гриценко подав у суд проти чинного глави держави, кандидата у президенти Петра Порошенка про порушення при веденні передвиборчої агітації.

Раніше ми писали, в якому випадку в Гриценка є шанси на другий тур.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: