Гриценко заявив, що в разі перемоги поверне Саакашвілі українське громадянство

Читать на русском
Кандидат у президенти України Анатолій Гриценко висловив думку, що з лідером Руху нових сил, екс-президентом Грузії Михайлом Саакашвілі в Україні повелися грубо.

Лідер політичної партії «Громадянська позиція», кандидат у президенти України Анатолій Гриценко заявив, що поверне українське громадянство лідерові партії «Рух нових сил» Михайлу Саакашвілі в разі своєї перемоги на виборах.

Про це Гриценко сказав в ефірі «Радіо НВ», передає «Слово і Діло».

«Якщо Михайло Саакашвілі захоче повернутися в Україну, я відновлю йому українське громадянство. Я вважаю, що з ним повелися абсолютно грубо, незаконно, не повинна держава легко давати і так легко забирати громадянство. Але, повторюю, це буде бажання Михайла Саакашвілі», – підкреслив Гриценко.

Нагадаємо, 1 березня міський голова Львова Андрій Садовий оголосив, що знімає свою кандидатуру на виборах на користь лідера партії «Громадянської позиції» Анатолія Гриценка. Він також нагадав, що дотримується ідеї висунення «єдиного кандидата від опозиції» і вірить у те, що цей кандидат може перемогти на виборах.

Кандидат у президенти Гриценко на публічних посадах виконав кожну другу обіцянкуАнатолій Гриценко на публічних посадах виконав кожну другу обіцянку, політик був міністром оборони і нардепом.

Пізніше Гриценко прокоментував рішення Садового.

Також, кандидат у президенти і колишній журналіст Дмитро Гнап оголосив, що готовий услід за Андрієм Садовим зняти свою кандидатуру з виборів на користь лідера «Громадянської позиції» Анатолія Гриценка.

Нагадаємо, кандидат у президенти Анатолій Гриценко на публічних посадах виконав кожне друге обіцянку.

Ознайомитися з обіцянками всіх зареєстрованих раніше кандидатів і їх деклараціями можна на сайті «Слово і Діло» в розділі «Вибори».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: