Син Гладковського розповів, хто стоїть за розслідуванням журналістів

Читать на русском
Син колишнього заступника секретаря РНБО Ігор Гладковський вважає, що за розслідуванням проти нього і його батька стоїть олігарх Ігор Коломоський.

Син колишнього заступника секретаря РНБО Ігор Гладковський вважає, що за розслідуванням проти нього і його батька стоїть олігарх Ігор Коломоський.

Як пише «Слово і Діло», про це він сказав в ефірі телеканалу «Прямий».

Корупційний скандал в оборонці: чи покарають когось за розкраданняЛуценко заявив, що слідство щодо масштабного розкрадання в секторі оборони, про яке йдеться в журналістському розслідуванні Bihus.info, перебуває на фінальній стадії. Чи будуть арешти, поговорили з експертами.

«Вкид цієї скомпільованої інформації має повністю політичний характер», - сказав він, додавши що в цьому зацікавлені опозиційні політики і олігархи, зокрема Коломойський.

«Всі знають, що пан Коломойський серйозний спонсор і Зеленського і Тимошенко, який абсолютно зацікавлений в цьому і є творцем цієї історії», - сказав Гладковський.

Нагадаємо, тиждень тому програма «Наші гроші» оприлюдниа розслідування, головним фігурнатом якого став Ігор Гладковський зі своїми партнерами, які організували схему поставок підприємствам «Укроборонпрому» контрабандних деталей з Росії за завищеними цінами.

Раніше повідомлялося, що представники «Нацкорпусу» влаштували під будинком Гладковських акцію протесту.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: