Рева відзвітував про проходження першого етапу монетизації субсидій

Читать на русском
Міністр соціальної політики Андрій Рева відзвітував перед президентом України Петром Порошенко про успішне проходження першого етапу монетизації субсидій.

Міністр соціальної політики Андрій Рева відзвітував перед президентом України Петром Порошенко про успішне проходження першого етапу монетизації субсидій.

Зокрема про це йшлося на нараді в Пенсійному фонді, пише «Слово і Діло».

Перевірки та монетизація: що чекає субсидіантівСубсидії для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг у січні 2019 року одержували 3649 тис. домогосподарств, у той час як у грудні 2018 року - 3916,8 тис.

«Перший етап монетизації субсидій ми пройшли успішно: 731 реєстр від управлінь соціального захисту населення отримано Пенсійним фондом, «Укрпоштою» та Ощадбанком. З сьогоднішнього дня починається роздруківка інформаційних повідомлень, «Укрпошта» їх почне розносити через кілька днів. Виплати по Пенсійному фонду стартують із 4 березня, одночасно з пенсійними виплатами їм роздадуть кошти, так само вони будуть перераховані на банки. З 12 березня люди, які не є пенсіонерами, у відділеннях Ощадбанку при пред'явленні паспорта і ідентифікаційного номера зможуть отримати кошти для оплати житлово-комунальних послуг у готівковому варіанті», - зазначив міністр.

Раніше Рева повідомляв, що з 1 березня поточного року в Україні будуть автоматично перераховані пенсії для 10,2 млн пенсіонерів. При цьому середній розмір підвищення складе 255 гривень.

Нагадаємо, в Україні зменшилася кількість одержувачів субсидій.

Також відзначимо, українцям скоротили термін заборгованості для відмови в субсидії.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: