Суд переніс розгляд апеляційної скарги по справі Мангера

Читать на русском
Київський апеляційний суд переніс розгляд апеляційної скарги на запобіжний захід одному із підозрюваних в організаціїї вбивства Катерини Гандзюк - Владиславу Мангеру.
Фото Станіслав Козлюк.

Київський апеляційний суд переніс розгляд апеляційної скарги на запобіжний захід одному із підозрюваних в організаціїї вбивства Катерини Гандзюк - Владиславу Мангеру.

Як пише «Слово і Діло», рішення прийняв суддя Валерій Лашевич, передає РБК-Україна.

Справа Гандзюк: чи є шанс, що суспільство дізнається правдуГенпрокурор повідомив, що Мангер підозрюється в замовленні та частковій організації вбивства Гандзюк. Чи дізнається суспільство, хто замовив вбивство Гандзюк, обговорили з експертами.

Мангер на засіданні заявив, що хоче «правди».

Відзначимо, що засідання перенесли через неявку захисників: Олександра Шадріна, КостянтинаГлоби та Андрія Левковця.

«Відкладається розгляд даної апеляційної скарги на 28 лютого на 16.45», - сказав суддя. Батько Катерини Гандзюк після засідання заявив, що боїться за свою безпеку.

«Я вважаю, що пан Мангер винний. Пан Мангер вдається до залякування свідків. Вони бояться за свою безпеку, боюсь за свою безпеку і я. МВС, на жаль, не здатне забезпечити безпеку ані мені, ані свідкам», - розказав батько Гандзюк.

Нагадаємо, увечері 19 лютого на Мангера наділи електронний браслет.

11 лютого Мангер оголосили підозру в організації вбивства Катерини Гандзюк. 15 лютого Шевченківська районна суд Києва заарештував Мангера до 3 березня з правом внесення майже 2,5 млн гривень застави. 18 лютого Мангер повернувся на роботу.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: