Мангер повернувся на роботу

Читать на русском
Владислав Мангер провів апаратну нараду в Херсонській облраді і заслухав звіт про роботу комунальних підприємств.

Голова Херсонської обласної ради Владислав Мангер, який підозрюється в організації вбивства активістки Катерини Гандзюк, з'явився на своєму робочому місці.

Як пише «Слово і Діло», про це йдеться на сторінці Херсонської облради у Facebook у понеділок, 18 лютого.

Що відомо Владиславу Мангеру. Колонка Леоніда ШвецяВладислава Мангера, якого підозрюють в організації вбивства Гандзюк, випустили під заставу. При цьому сам Мангер знає занадто багато.

Зазначається, що сьогодні Владислав Мангер провів апаратну нараду. Зокрема, він заслухав звіт про роботу комунальних підприємств за тиждень і доручив тримати їхню діяльність на контролі.

«Ми тут, щоб чесно виконувати свої обов'язки», - заявив голова облради.

Нагадаємо, 11 лютого голові Херсонської облради Владиславу Мангеру повідомили про підозру в організації вбивства Катерини Гандзюк. 15 лютого Шевченківський районний суд Києва заарештував Мангера. За словами генпрокурора Юрія Луценка, чиновник організував і профінансував вбивство активістки.

Але вже 15 лютого Владислав Мангер вийшов на свободу під заставу в розмірі 2,5 млн гривень. Суд вилучив у нього іноземні паспорти, однак по території України він може пересуватися.

Генпрокуратура має намір оскаржити вихід Мангера під заставу і подати апеляційну скаргу до Київського апеляційного суду.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: