Справу «бурштинових» депутатів Розенблата і Полякова передали до іншого суду

Читать на русском
Апеляційний суд столиці змінив підсудність у справі за обвинуваченням двох народних депутатів в одержанні неправомірної вигоди.
Борислав Розенблат

Суд передав кримінальне провадження за обвинуваченням «бурштинових» народних депутатів Борислава Розенблата і Максима Полякова, а також інших осіб на розгляд Печерського суду міста Києва.

Таке рішення ухвалила сьогодні, 18 лютого колегія суддів Київського апеляційного суду, повідомляє «Слово і Діло».

«18 лютого ухвалою колегії суддів Київського апеляційного суду клопотання сторони захисту в інтересах Борислава Розенблата про направлення обвинувального акта у кримінальному провадженні щодо Вадима Руденка, Віктора Косянчука, Костянтина Проскурка, Тетяни Михайленко (Любонько), Максима Полякова, Розенблата з Голосіївського до Печерського районного суду міста Києва задоволено, кримінальне провадження направлено для розгляду до Печерського суду», – йдеться в повідомленні суду.

Нагадаємо, суд призначив підготовче засідання в «бурштиновій справі», проте жодне з них не відбулося. Раніше САП скерувала до суду «бурштинову справу», а нардепи Поляков і Розенблат відмовилися від обвинувального акту. Також підозрювані в цій справі не з'явилися до прокурора, коли їх викликали.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: