Між Уругваєм і Україною почав діяти безвіз

Читать на русском
Українці тепер можуть перебувати в Уругваї без візи до 90 днів. Відповідне рішення між двома країнами було досягнуте наприкінці минулого року.

У п'ятницю, 15 лютого, почав діяти безвізовий режим між Україною і Уругваєм.

Про це повідомляє посольство України в Аргентині на своїй сторінці у Facebook, пише «Слово і Діло».

МЗС: Україна домовляється про безвіз із 22 країнамиУкраїна веде переговори про спрощення візового режиму або введенні безвіза з 22 країнами, а вже 86 країн українці можуть їздити без віз.

«В Уругвай без візи! Від сьогоднішнього дня громадяни України зможуть перебувати в Уругваї до 90 днів без візи! Бажаємо вам цікавих і безпечних подорожей та приємних вражень», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що для безвізової поїздки в Уругвай необхідно мати дійсний паспортний документ громадянина України для виїзду за кордон, посвідчення особи моряка чи посвідчення особи на повернення в Україну (у разі втрати за кордоном паспорта і повернення в Україну).

Нагадаємо, що угода про безвізовий режим з Уругваєм була підписана представниками двох країн 26 вересня 2018 року в Нью-Йорку, а 27 грудня її затвердив Кабінет міністрів України.

Як повідомлялося, за 2018 рік Україна отримала безвізовий доступ до 14 країн, піднявшись на три позиції у світовому рейтингу паспортів.

Нагадаємо, у 2018 році було зафіксоване збільшення пасажиро-транспортного потоку в середньому на 4% порівняно з 2017 роком.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: