Таїланд запровадив безвіз для українців – Порошенко

Читать на русском
Уряд Таїланду ухвалив позитивне рішення про запровадження безвізового режиму для українців. Українці можуть подорожувати в Таїланд без віз терміном до 30 днів.

Уряд Таїланду ухвалив позитивне рішення про запровадження безвізового режиму для українців.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на Facebook президента України Петра Порошенка.

Петро ПорошенкоНародний депутат України
Порошенко пообіцяв, що найближчим часом Україна отримає безвіз з ТаїландомСказано 31 травня 2018 р.Статус обіцянки: Не виконано

Зокрема, подорожувати в Таїланд громадяни України можуть без віз, якщо мета відвідування країни - туристична.

«Відтепер українські громадяни зможуть подорожувати в цю країну без витрати часу на візові формальності з туристичною метою та на строк до 30 діб», - зазначив Порошенко.

Також він додав, що Україна продовжує роботу над розширенням переліку країн, куди можна буде подорожувати без оформлення віз.

Зазначимо, нещодавно було також ухвалене рішення про скасування консульського збору для українців, які подорожують до Таїланду. Нововведення планувалося з 1 грудня 2018 року. Однак рішення набрало чинності на півмісяця раніше - з 15 листопада.

Нагадаємо, 2 листопада набула чинності угода про безвізовий режим між Україною та Катаром. Додамо, що з початку 2018 року Державна фіскальна служба видала українцям понад 4,2 мільйона паспортів для виїзду за кордон.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: