Безвіз України з Антигуа і Барбуда набув чинності

Читать на русском
Угода між Україною та Антигуа і Барбуда про скасування візових вимог набула чинності 29 червня.

Угода між Україною та Антигуа і Барбуда про скасування візових вимог набула чинності 29 червня.

Він було підписано між урядами країн 5 лютого 2018 року, пише «Слово і Діло».

До яких країн світу та на який термін українці можуть в'їжджати без візДо 85 країн світу українці можуть відправитися лише за закордонним паспортом. В яких країнах потрібно оформлювати візу після приїзду, де нам будуть раді протягом 180 днів, а звідки попросять виїхати через два тижні?

Документом передбачено безвізовий в'їзд/виїзд для громадян України в Антигуа і Барбуду на термін до 90 днів протягом 180 днів.

«Громадяни України, які мають намір в'їхати на територію Антигуа і Барбуда на термін, що перевищує 90 днів, незалежно від мети поїздки, отримують візу в найближчому дипломатичному представництві або консульській установі Антигуа і Барбуда перед в'їздом на її територію», - розповіли в Департаменті консульської служби МЗС .

Відзначимо, що Антигуа і Барбуда - держава на островах Антигуа, Барбуда і Редонда в групі Малих Антильських островів в східній частині Карибського моря. Столиця і головний порт - Сент-Джонс. Площа - 442,6 км², населення - 83,5 тис. З 1981 р незалежна держава. Член Співдружності, Організації американських держав. Глава держави - монарх Великобританії Єлизавета II, представлений генерал-губернатором.

Раніше було підраховано, скільки українців скористалося безвізом.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: