Невиконані обіцянки кандидатів: Ляшко передумав зустрічати Новий рік на фронті

Читать на русском
Олег Ляшко наприкінці 2014-го обіцяв зустріти Новий рік на фронті, а потім сам же повідомив, що провів його вдома.
Слово і Діло

Усі зареєстровані кандидати в президенти України вже подали свої офіційні програми й продовжують проголошувати публічно нові обіцянки, не зафіксовані на папері. Оскільки деякі з них уже обіймали високі посади, а «Слово і Діло» багато років стежить за виконанням усього обіцяного політиками та чиновниками, за кілька тижнів до виборів ми вирішили нагадати провалені зобов'язання учасників президентських перегонів.

Сьогодні згадаємо, як лідер Радикальної партії Олег Ляшко обіцяв відсвяткувати Новий рік на фронті. Наприкінці 2014 року народний депутат заявив, що «йому не до веселощів» у новорічну ніч: «Новий рік відсвяткую на фронті. І крапка. Дитині, звичайно, потрібно відпочити, але зараз немає такої можливості. Хіба що до Львова на кілька вихідних поїдемо».

Про це Ляшко заявив 24 грудня, а вже за тиждень, 1 січня 2015-го, сам же повідомив у Facebook, що Новий рік провів удома з родиною. «За минулий рік як ніколи мало часу й уваги приділяв сім'ї. Тому Новий рік дав сам собі слово зустріти в родинному колі. Минулого разу ми разом зустрічали його на Майдані, навіть не думав, що так скоро там проллються ріки крові. Цього разу були вдома», – розповів «радикал», очевидно, забувши про обіцянку, яку дав лише тижнем раніше.

«Слово і Діло» попереджає: більшість палких і гарних промов будь-якого кандидата в президенти згодом перетворяться на невиконані обіцянки.

Раніше ми писали про те, що Олександр Вілкул і Юрій Бойко не виконали обіцянку затвердити Національний план відродження Донбасу.

Крім того, президент Петро Порошенко не виконав обіцянку й не забезпечив переселенцям можливість голосувати на місцевих виборах.

Також нагадаємо, що в розділі «Політики» на сайті «Слово і Діло» ви можете знайти всі попередні обіцянки політиків, які вас цікавлять: не лише провалені, а і виконані, і ті, які поки перебувають у процесі виконання.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: