Синоптик розповіла, якою буде погода 14 лютого

Читать на русском
14 лютого, в Україні температура повітря знизиться, буде хмарно і сніг. 15 лютого - на Стрітення, в Україні переважатиме суха та відносно тепла погода.
Ілюстративне фото.Фото in.ck.ua.

У четвер, 14 лютого, в Україні температура повітря знизиться, особливо в північних та східних областях, а вдень очікується відлига.

Як пише «Слово і Діло», про це в Facebook повідомляє синоптик Наталка Діденко.

Справи амурні: хто з політиків одружився, а хто розлучився в 2017 роціНа честь Дня закоханих Слово і Діло вирішило нагадати, хто з українських політиків чи їхніх дітей зіграв весілля минулого року. Ну й трошки – про розлучення.

«Четвер буде термічно неоднорідним. Найближчої ночі на сході, а також на Сумщині та Чернігівщині, температура повітря знизиться до -4-8 градусів, в більшості областей вона становитиме 1-6 градусів морозу, на Заході від 2 тепла до 2 морозу», – пише вона.

За даними синоптика, вдень у четвер буде відлига, близько нуля, у Сумській, Полтавській, Харківській та Луганській областях 0-3 градуси морозу. На півдні очікується +1+4 градуси.

«Атмосферний фронт принесе в західні, північні області, а також на Вінниччину та Одещину опади. Йтимуть дощ та мокрий сніг, залежно від температури повітря», – повідомляє Діденко.

За словами синоптика, на заході переважатиме дощ, на решті території істотних опадів не буде і навіть світитиме сонце.

«У Києві 14 лютого закохані й звичайні громадяни шукатимуть один одного посеред хмарної погоди, місцями літатиме невеликий мокрий сніг, на дорогах та тротуарах буде слизько», – попереджає синоптик.

Вночі в столиці очікується -3-6 градусів, вдень близько нуля.

«15 лютого, на Стрітення, в Україні переважатиме суха та відносно тепла погода, лише на сході трохи поморозить», – зазначає Діденко.

Нагадаємо, через погіршення погодних умов у шести областях України знеструмлені 188 населених пунктів.

Також синоптики та кліматологи зробили прогноз погоди на 2019 рік. Сніг буде чи не до квітня, весна – холодною, влітку – дощі, а осінь прийде пізно.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: