В Україні насипало до 12 см снігу – Укравтодор

Читать на русском
В Запорізькій, Донецькій областях мряка, місцями невеликий дощ та туман. На решті території без опадів.

В областях, де 27 січня спостерігалися опади, проїзд всіма ділянками доріг державного значення забезпечено, заторів не зафіксовано.

Про це повідомляє в неділю Укравтодор, передає Слово і Діло

Там повідомили, що станом на 7 годину ранку неділі опади у вигляді снігу спостерігались у Київській, Сумській, Черкаській, Чернігівській, Луганській, Полтавській, Харківській, Вінницькій, Кіровоградській, Миколаївській, Одеській, Житомирській, Тернопільській та Чернівецькій областях.

Приріст снігового покрову 5-12 см.

В Запорізькій, Донецькій областях мряка, місцями невеликий дощ та туман. На решті території без опадів.

«Стан покриття на а/д державного значення в Тернопільській, Чернівецькій, Волинській, Закарпатській, Рівненській, Хмельницькій, Київській, Сумській, Черкаській, Чернігівській, Кіровоградській, Миколаївській, Одеській та Вінницькій областях – засніжене», - йдеться в повідомленні.

При цьому в Харківській, Одеській, Кіровоградській та Дніпропетровській областях виникла ожеледиця, в Луганській області – сніговий накат.

В «Укравтодорі» нагадали, що 27 січня вночі у Вінницькій, Житомирській, Київській, Чернігівській, Черкаській, вдень у Полтавській, Сумській та Харківській областях очікується значний сніг (приріст снігового покриву 8-15 см), на дорогах ожеледиця; (І рівень небезпечності, жовтий).

Раніше синоптики прогнозували, що в Україні в січні найбільше снігу очікується в кінці місяця. На північному сході випаде до 20-27 см снігу, на півдні - набагато менше.

Також, синоптики дали прогноз на весь 2019 рік.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: