Негода в Україні: знеструмлені майже 200 населених пунктів

Читать на русском
Через погіршення погодних умов у шести областях України знеструмлені 188 населених пунктів. Рух автомобільного транспорту на дорогах забезпечений.
Ілюстративне фото.

Через погіршення погодних умов у шести областях України знеструмлені 188 населених пунктів.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє Державна служба з надзвичайних ситуацій.

Зима повертається: синоптики дали прогноз до 17 лютогоНайближчої доби в Україну поступово заходитиме арктичне повітря, на заході, півночі та в центрі країни очікують морози та мокрий сніг.

Повідомляється, що 13 лютого внаслідок погіршення погодних умов (сніг, місцями мокрий сніг та пориви вітру) та спрацювання автоматичної системи захисту ЛЕП залишаються знеструмленими 188 населених пунктів у шести областях. Зокрема, у Черкаській – 74, Київській – 69, Чернігівській – 18, Сумській – 15, Кіровоградській – 8 і Дніпропетровській – 4 населених пунктих.

Також повідомляється, що до відновлення електропостачання залучили бригади обленерго. Рух автомобільного транспорту на дорогах забезпечений.

Нагадаємо, раніше синоптики попередили, що в ніч на 13 лютого в Україні очікується похолодання, яке розпочнеться із західних областей.

Відзначимо, в Києві сьогодні прогнозується мокрий сніг і ожеледиця.

Раніше рятувальники знайшли туристів, які заблукали в Карпатах.

Також синоптики та кліматологи зробили прогноз погоди на 2019 рік. Сніг буде чи не до квітня, весна – холодною, влітку – дощі, а осінь прийде пізно.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: