Негода на Кіровоградщині: рятувальники витягли зі снігу 33 машини

Читать на русском
Упродовж минулої доби рятувальники Кіровоградщини 33 рази надали допомогу водіям транспортних засобів, які потрапили у снігові замети.

Упродовж минулої доби рятувальники Кіровоградщини 33 рази надали допомогу водіям транспортних засобів, які потрапили у снігові замети.

Як пише «Слово і Діло», про це 30 січня повідомляє прес-служба ГУ ДСНС України в Кіровоградській області.

Глобальні ризики 2019 року: зброя масового знищення та екстремальна погодаНа думку експертів Всесвітнього економічного форуму, цього року найімовірнішим ризиком є екстремальні погодні умови. Ситуація не змінюється вже третій рік поспіль.

«Вивільнені 36 одиниць техніки: з них 25 вантажівок, 4 легкових автомобілів, 2 автобуси, 2 ГАЗЕЛі, 1 мікроавтобус та 2 автомобіля швидкої медичної допомоги», – заявили рятувальники.

Випадки трапилися на складних ділянках доріг на території Петрівського, Вільшанського, Голованівського, Новоукраїнського, Благовіщенського, Добровеличківського, Світловодського, Новомиргородського районів, міст Олександрія та Кропивницький.

Нагадаємо, в Україні на ранок 30 січня на дорогах був туман. Проїзд усіма ділянками доріг забезпечений, заторів не зафіксовано.

Напередодні синоптики також попередили, що в більшості областей на дорогах очікується ожеледиця. У Києві сьогодні буде тепло й туманно, можливий дощ.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: