ГПУ допитала кандидата в президенти

Читать на русском
Допитати Євгена Мураєва вирішили за справою, відкритою у 2017 році за статтею про ухилення від сплати податків.

В управлінні з розслідування особливо важливих справ у сфері економіки Генеральної прокуратури в середу, 13 лютого, допитали кандидата в президенти Євгена Мураєва.

Як інформує «Слово і Діло», про це пишуть Вести.

На посаді нардепа кандидат у президенти Мураєв виконав лише третину обіцянокНародний депутат Євгеній Мураєв ще не виконав третину обіцянок перед виборцями, а вже дав нові у своїй передвиборчій президентській програмі.

«Ось вже два роки як порушено кримінальну справу, а на допит викликали тільки зараз», - заявив Мураєв перед допитом.

На порядку зазначено, що підставою для допиту стало розслідування за ч. 3 ст. 212 Кримінального кодексу України (ухилення від сплати податків), розпочате ще в липні 2017 року.

«Ми розцінюємо це як прояв тиску на нашого кандидата в ході президентської виборчої кампанії», - заявили напередодні в партії Наші.

«Починається президентська кампанія, ми всі чекаємо тонни неправдивої інформації і про інших кандидатів. На жаль, це українські реалії та дійсність, які супроводжують будь-яку виборчу кампанію, але ця кампанія буде, природно, безпрецедентно брудною і безпрецедентно брехливою, тому нічого дивного для мене немає», - зазначив Мураєв після допиту, не уточнивши його деталей.

Нагадаємо, місяць тому СБУ допитала іншого кандидата в президенти - Анатолія Гриценка. За його словами, допит стосувався дій іншого кандидата в президенти під час анексії Криму.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: