Гриценко розповів про допит в СБУ

Читать на русском
Допит стосувався дій іншого кандидата в президенти під час анексії Криму, заявив екс-міністр оборони.

Служба безпеки України у вівторок, 15 січня, допитала лідера партії «Громадянська позиція», кандидата в президенти України Анатолія Гриценка.

Про це він повідомив на своїй сторінці в Facebook, пише «Слово і Діло».

Вибори-2019: за яких умов Гриценко матиме шанси на другий турЛідер Громадянської позиції подав документи до Центральної виборчої комісії. Про перспективи Гриценка знають експерти.

За словами Гриценка, допит стосувався іншого кандидата в президенти на виборах 2019 року.

«Допит в СБУ завершений. Слідчого цікавили дії/бездіяльність у період здачі Криму голови СБУ, який (за дивним збігом обставин, або навпаки – щоб уникнути відповідальності) зараз подався в президенти. Слідчий СБУ отримав від мене вичерпні свідчення. Як і слідчий ГПУ з того ж питання три роки тому», – написав Гриценко.

Нагадаємо, партія «Громадянська позиція» висунула Анатолія Гриценка кандидатом у президенти. Питання висунення кандидата на вибори президента України делегати партії розглянули під час з'їзду 11 січня.

Наразі Центральна виборча комісія зареєструвала п'ятьох кандидатів у президенти України, в тому числі екс-голову СБУ Валентина Наливайченка, який обіймав посаду керівника спецслужби з лютого 2014 року до червня 2015 року.

Минулих вихідних про намір балотуватися в президенти на виборах 2019 року заявив ще один екс-голова Служби безпеки України – Ігор Смешко.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: