Кандидат у президенти Мураєв задекларував Lexus і карабін

Читать на русском

Народний депутат Євгеній Мураєв офіційно зареєстрований кандидатом у президенти від партії «Наші» (балотується він уперше). Заглянемо до його декларації й подивимося, чим Мураєв володів станом на 2017 рік.

Зарплата Мураєва за 2017-й склала 200,6 тисячі гривень, кошти на виконання депутатських повноважень – 252,8 тисячі гривень, відсотки – 371 гривня, дохід від передачі майна в оренду – 420 тисяч гривень, компенсація оренди номера в готелі – 191 тисяча гривень. На банківських рахунках у депутата зберігалося 3 тисячі 985 гривень, 281 євро, готівкою в нього було 10 мільйонів 150 тисяч гривень, 2 мільйони доларів, 1 мільйон євро. Третім особам він позичив 523 тисячі гривень.

З нерухомості в кандидата в президенти була квартира в Харкові, в іншому праві власності готельний номер і в оренді – частина приміщення нежитлової будівлі (також у Харкові). Також йому належить автомобіль Lexus 2012 року випуску.

З цінних речей у Мураєва було дві пари золотих годинників Bovet і Breguet, а також годинник Rolex, телекомунікаційний комплекс, техніка та обладнання, а також карабін Blaser Attache. Крім того, Мураєв є кінцевим бенефіціаром ТОВ «Новини 24 години».

Детальніше – на інфографіці.

Нагадаємо, Євгеній Мураєв виконав лише третину своїх обіцянок.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: