Мураєв розповів, скільки грошей витрачається на передвиборчу кампанію

Читать на русском
Кандидат у президенти України, народний депутат Євгеній Мураєв розповів, скільки коштів витрачається в Україні за один день передвиборчої кампанії.

Кандидат у президенти України, народний депутат Євгеній Мураєв розповів, скільки коштів витрачається в Україні за один день передвиборчої кампанії.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на інтерв'ю політика DW у програмі «Нємцова.Інтерв'ю».

Перевірка на наркотики та дебати з Тимошенко: піар-теми тижня кандидатів у президентиОлег Ляшко обіцяє українцям повні холодильники, а Сергій Каплін викликає Юлію Тимошенко на дебати.

«Середня заробітна плата одного члена комісії або спостерігача – близько двох тисяч гривень. Тобто близько трьох мільйонів доларів коштує утримувати одного представника на кожній дільниці. Для повноцінного захисту технологічно потрібні щонацменше три людини. За найскромнішими підрахунками протистояння фальсифікаціям і підтасовкам результатів виборів коштуватиме близько десяти мільйонів доларів на добу. Плюс агітація: засоби масової інформації, друкований матеріал, робота агітаторів. Вони можуть працювати як волонтери, а можуть за плату. Я думаю, що йдеться про десятки та сотні мільйонів», – повідомив Мураєв.

Раніше поліція розповіла про порушення передвиборчої кампанії.

Також нагадаємо, в ЦВК відреагували на плани РФ відправити спостерігачів на вибори.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: