Назвали терміни закінчення ремонту траси Київ-Чернігів

Читать на русском
Україна залучить у 2019 році на ремонт доріг 5 мільярдів гривень коштів міжнародних фінансових організацій.

Україна залучить у 2019 році на ремонт доріг 5 мільярдів гривень коштів міжнародних фінансових організацій.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «РБК-Україна».

Як повідомив радник голови «Укравтодору» Олександр Кава, з масштабних проектів це й капітальний ремонт дороги М-01 від Києва до транспортного вузла Кіпті в Чернігівській області, включаючи об'їзну дорогу міста Бровари.

«Це дворічний проект. цього року буде завершена більша частина робіт. Відповідно, вже в 2019 році здебільшого напрямки Київ-Чернігів можна буде їхати сучасною швидкісною дорогою», – повідомив він.

Також у 2019 році планується введення в експлуатацію трьох об'їздів навколо населених пунктів, у тому числі Полтави, на трасі М-03 Київ-Полтава.

В «Укравтодорі» уточнили, що за рахунок зекономлених коштів за проектом ремонту під'їздів до Києва, який реалізовувався під Євро-2012, планується капітально відремонтувати частину дороги М-05 від Білої Церкви в напрямку до Черкаської області. І в результаті за рахунок ремонту інших ділянок в рамках проекту gо Highway цьогоріч траса Київ-Одеса від столиці до кордону з Черкаською областю буде повністю відремонтована, сподіваються у відомстві.

«Укравтодор» обговорює з МФО кілька проектів, кредитні угоди за якими, ймовірно, будуть підписані цього року – будівництво північного об'їзду Львова та ремонт дороги Київ-Одеса в Черкаській області. Також уже підписані договори на будівництво північного об'їзду Тернополя, яке фінансуватиметься за грантові та кредитні кошти, йдеться в матеріалі.

Раніше «Укравтодор» анонсував масштабні ямкові ремонти в усій країні.

Також нагадаємо, в «Укравтодорі» повідомили про стан проїзду на дорогах країни.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: