В «Укравтодорі» повідомили про стан проїзду на дорогах країни

Читать на русском
В Укравтодорі додали, що наразі тривають роботи з розчищення проїжджої частини доріг від снігу.

У більшості областей України станом на ранок 3 січня 2019 року покриття автодоріг мокре, водночас проїзд на дорогах державного значення забезпечений.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на повідомлення прес-служби «Укравтодору» в Facebook.

Як зазначено, станом на восьму годину ранку на всій території країни спостерігається невеликий сніг. Винятком є ​​Вінницька, Дніпропетровська та Херсонська області, а в Запорізькій області туман.

Також на перевальних ділянках доріг продовжує йти сніг, де випало до 50 см – Закарпаття, 25 см – Львівська й 20 см – Івано-Франківська область.

«Стан покриття на більшості перевалів засніжений, решта покриття мокра. Стан покриття на а/д державного значення в більшості областей мокрий, у північних і західних областях місцями засніжений, у Рівненській області місцями ожеледиця», – йдеться в повідомленні.

В «Укравтодорі» додали, що наразі тривають роботи з розчищення проїжджої частини доріг від снігу. Крім того, здійснюється обробка доріг протиожеледними матеріалами. Проїзд на дорогах державного значення забезпечений.

Нагадаємо, українців попередили про погіршення погодних умов.

Раніше повідомлялося, що сьогодні, 3 січня 2019, в Україні місцями очікується сніг, температура повітря вдень від -3 до +5.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: