«Укравтодор» повідомив про ситуацію на дорогах країни

Читать на русском
Стан покриття на дорогах державного значення в більшості областей місцями мокре. Виконуються роботи з обробки доріг протиожеледними матеріалами

В Україні на дорогах державного значення станом на ранок 15 грудня проїзд забезпечено.

Про це повідомляє Слово і Діло з посиланням на повідомлення «Укравтодору» у Facebook.

Як зазначається, станом на ранок у Київській, Чернігівській, Сумській, Черкаській та Полтавській областях місцями невеликий сніг, а у Волинській, Вінницькій та Кіровоградській областях - туман, на решті території без опадів.

«Проїзд на дорогах державного значення забезпечено. Виконуються роботи з обробки доріг протиожеледними матеріалами на ділянках доріг, де є загроза виникнення ожеледиці. Стан покриття на а/д державного значення в більшості областей місцями мокре, в Івано-Франківській, Черкаській, Чернігівській та Сумській областях місцями засніжене, у Рівненській - місцями ожеледиця», - йдеться у повідомленні.

На дорогах столиці в суботу, 15 грудня, очікується ожеледиця. КМДА порадила пішоходам бути обачними, пересуваючись містом.

Відзначимо, в Державній службі з надзвичайних ситуацій зазначають, що транспортне сполучення на дорогах державного та місцевого значення забезпечено.

Також, в МОЗ опублікували правила поведінки в морозну погоду.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: