«Укравтодор» обмежив рух фур і громадського транспорту в трьох областях

Читать на русском
На автомобільних дорогах загального користування обмежили рух великовантажного й громадського транспорту в трьох центральних областях України.

Штаб «Укравтодору» з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій на автомобільних дорогах загального користування обмежив рух великовантажного й громадського транспорту в трьох центральних областях України.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє прес-служба Держслужби України з надзвичайних ситуацій.

Погода в Україні: сніг та посилення морозівНа заході температура повітря вдень коливатиметься від -1 до +1 градуса, на півночі - від -3 до +1, на сході - від -4 до -2, на півдні - від -1 до +1, в центрі - від - 3 до -1.

«Розпорядженням штабу «Укравтодору» обмежений рух великовантажного та громадського транспорту в Кіровоградській, Полтавській і Черкаській областях. У Дніпропетровській області зняли обмеження руху», – йдеться в повідомленні, оприлюдненому на сайті ДСНС України в середу, 26 грудня.

В інформації зазначено, що ускладнений рух у Полтавській області на автодорозі М-03 між с. Красногорівка Великобагачанського району та с. Бригадирівка Хорольського району (затор близько 22 км). Поліція перекрила рух для роботи техніки автодору. Рух періодично поновлюється. Загалом залучені 24 одиниці техніки та 44 особи. Також ДСНС розгорнула три пересувних пункти обігріву.

Крім цього, на Полтавщині ускладнений рух на автодорозі Золотоноша – Кременчук (траса Н-08) поблизу с. Липове протяжністю близько 15 км. Організований пункт обігріву в приміщенні школи с. Святилівка (залишаються 25 осіб). Залучені 9 одиниць техніки та 21 особа. При цьому ДСНС задіяні два пересувних пункти обігріву. У зв'язку з ускладненням ситуації до Полтавської області додатково скерували важку інженерну техніку ДСНС.

«На інших автомобільних дорогах державного та місцевого значення рух транспорту забезпечений. На дорогах місцями ожеледиця», – інформують у ДСНС.

Загалом же рятувальники надали допомогу в буксируванні понад 786 транспортних засобів, в яких перебували близько 1,7 тис. осіб.

Через негоду в Україні без світла залишилися 479 населених пунктів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: