Зеленський розповів про рахунки в банку та квартиру в Криму

Читать на русском
Зеленський задекларував за 2017 рік 7,3 мільйона гривень доходів, а його дружина – близько 800 тисяч гривень. У них із дружиною є квартира в Криму та два авто.

Керівник студії «Квартал 95» Володимир Зеленський, який подав у п'ятницю до ЦВК документи на реєстрацію кандидатом у президенти, задекларував за 2017 рік 7,3 мільйона гривень доходів, а його дружина – близько 800 тисяч гривень.

Як пише «Слово і Діло», про це свідчить інформація з його електронної декларації.

Перевірка на наркотики та дебати з Тимошенко: піар-теми тижня кандидатів у президентиОлег Ляшко обіцяє українцям повні холодильники, а Сергій Каплін викликає Юлію Тимошенко на дебати.

Дохід отриманий від зайняття підприємницькою діяльністю, процентів від заощаджень, надання майна в оренду, гонорарів та зарплати.

У банках Зеленський тримає 434 тис. доларів (в основному в ПриватБанку в Латвії), 132 євро та 1,2 млн грн. У його дружини – 8,7 тис. доларів на банківських рахунках. Готівкою шоумен тримає 285 тис. доларів, 50 тис. євро і 220 тис. грн.

У власності Зеленського з 2008 року будинок у селі Іванковичі Київської області площею 353 кв. м із земельною ділянкою 1200 кв. м. Також із 2006 року він володіє квартирою в Києві площею 132 кв. м і двома паркувальними місцями. Також він є співвласником ще двох квартир у Києві (255 і 199 кв. м).

Його дружина з 2014 року володіє квартирою в Києві (284 кв. м). Зеленський також задекларував квартиру (130 кв. м) дружини та паркувальне місце в анексованому Криму (Ялта).

Разом з дружиною Зеленський із 2014 року орендують квартиру у Великій Британії (92 кв. м).

У жовтні 2016 року вони отримали квартиру в Києві (270 кв. м), власником якої є кіпрська компанія Aldorante Limited.

З цінного майна Зеленський має наручні годинники Roleх, Breguet, Bovet, Piaget, Tag Heuer, а його дружина – годинник Breguet, а також сережки та каблучку з діамантами Graff.

З 2016 року Зеленський володіє автомобілем Land Rover вартістю 4,7 млн грн, його дружина з 2014 року володіє Mercedes-Benz S класу за 1,8 млн грн.

Хто та чому штовхає Зеленського в політику й для кого це удар?Володимир Зеленський 31 грудня оголосив, що балотуватиметься в президенти. 1+1 випустив цю заяву раніше за новорічне привітання глави держави. Про появу нового кандидата поговорили з експертами.

Зеленський задекларував корпоративні права на «Кіноквартал», «Студію Квартал 95». Також він є співвласником «Продюсерського центру «Ліга сміху», «Анімаційної студії 95», «Кварталу ТВ», «Студії Квартал 95», «Фіш-хаусу», «Інвест аніма», «Гауді студіо» та «Квартал-концерту».

Зеленський є кінцевим бенефіціаром «Кіноквартал», Vilhar Holdings Limited на Кіпрі та Megiritano Ventures Ltd на Британських Віргінських островах, а спільно з дружиною - «Кварталу 95», Aldorante Limited на Кіпрі, Film Heritage inc у Белізі та San Tommaso SRL в Італії.

Як відомо, шоумен сьогодні подав документи для реєстрації кандидатом у президенти.

Нагадаємо, раніше в ЦВК заявили, що з початку виборчої кампанії 34 людини подали документи для реєстрації кандидатами на посаду президента. З них 13 уже зареєстрували, шістьом відмовили в реєстрації, а документи інших перебуваютьна розгляді.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: