Стало відомо, коли ВР проголосує за курс до ЄС і НАТО

Читать на русском
Парламент розгляне в другому читанні законопроект про внесення змін до Конституції, які передбачають закріплення курсу до ЄС і НАТО, 7 лютого.

Парламент розгляне в другому читанні законопроект про внесення змін до Конституції, які передбачають закріплення курсу до ЄС і НАТО, 7 лютого.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомила в п'ятницю, 25 січня, представник президента у Верховній Раді Ірина Луценко в ефірі телеканалу «Прямий».

Як працювала ВР під час 9-ї сесії та що ще належить зробити депутатам?Після тривалих новорічних канікул народні депутати повернулися до сесійної зали. Підбили підсумки й поговорили про порядок денний ВР з експертами.

«У першу чергу, ми плануємо і матимемо, за всіма прогнозами, результативне голосування у другому читанні до Конституції України (що закріплює – ред.) курс до Європейського союзу і НАТО. Ці плани будемо реалізовувати в четвер (7 лютого – ред.)», – сказала Луценко.

За її словами, переговори з фракціями показують підтримку змін конституційною більшістю більш ніж 300 голосів.

Крім того, на наступній сесії Рада, за даними Луценка, розглядатиме законопроекти, пов'язані з національною безпекою і обороною, соціальними питаннями, агропромисловим комплексом, економікою, децентралізацією та дерегуляцією у сфері бізнесу.

Також експерти розповіли про роботу ВР напередодні виборів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: