У США затримали екс-радника Трампа

Читать на русском
Зараз у рамках розслідування Мюллера було пред'явлено звинувачення більш ніж двом десяткам росіян, а також декільком людям, пов'язаним із Трампом.

Екс-радника президента США Дональда Трампа Роджера Стоуна затримали та звинуватили за сімома пунктами в рамках розслідування втручання Росії у вибори президента США в 2016 році.

Про це повідомляє «Слово і Діло», з посиланням на ВВС.

Два роки президентства: чому Трамп може перемогти на виборах 2020-го20 січня 2017 року республіканець Дональд Трамп вступив на посаду президента США. Оцінили два роки президентства експерти.

Стоуна затримали у Флориді. Його справу розглядатиме суд в місті Форт-Лодердейл. Також його звинувачують у фальсифікації свідчень та створенні перешкод у наданні правдивих показань іншою особою.

Нагадаємо, спеціальний радник Роберт Мюллер розслідує ймовірну змову між Росією і президентською кампанією Трампа. У той же час Трамп заперечує, що він або його оточення працювали з Росією, щоб підвищити його рейтинги на президентських виборах 2016 року у США, і називає розслідування Мюллера «полюванням на відьом».

Зараз у рамках розслідування Мюллера було пред'явлено звинувачення більш ніж двом десяткам росіян, а також декільком людям, пов'язаним із Трампом.

Раніше Порошенко і Меркель обговорили втручання РФ у вибори.

Також нагадаємо, в США Манафорту висунули ще одне звинувачення.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: