«Право на владу»: як воєнний стан може вплинути на економіку України

Читать на русском
Сьогодні о 22.30 на каналі 1+1 у програмі Право на владу ведучі та експерти поговорять про запровадження воєнного стану та про те, у що це може вилитися для країни та українців.
Слово і Діло

Темою сьогоднішнього випуску суспільно-політичного ток-шоу «Право на владу», який вийде сьогодні о 22:30 у прямому ефірі на каналі 1+1, стане воєнний стан, який запровадили на території України через ескалацію в Керченській протоці та захоплення українських кораблів російськими військовими.

На п’ятому році війни Україна вперше опинилася під дією воєнного стану, який лякає всіх невизначеністю. Чи зможе Україна відстояти своє право вільно користуватись Азовським морем та Керченською протокою? Як влада планує скористатися воєнним станом? Та як воєнний стан може вплинути на економіку країни та на нас усіх?

Про це та багато іншого ведучі програми «Право на владу» Наталія Мосейчук та Сергій Іванов сьогодні говоритимуть із міністром закордонних справ Павлом Клімкіним, народними депутатами Артуром Герасимовим, Сергієм Пашинським, Олегом Ляшком, Віктором Бондарем, Олександром Шевченком. В обговоренні також візьмуть участь виконавчий директор Міжнародного фонду Блейзера Олег Устенко, заступник директора Центру досліджень армії, конверсії та роззброєння Михайло Самусь, адвокат полонених українців Едем Семедляєв та інші.

Напіввоєнний стан: що буде з виборами в 2019 році?Воєнний стан – не лише відповідь на реальні загрози військової агресії з боку Росії, але й підвищення ставок у питаннях політичного характеру. Про що йдеться, розбирався політолог Олександр Радчук.

Початок о 22:30 на каналі 1+1.

У новому сезоні «Право на владу» розширило формат. У програмі немає чіткого поділу на політиків та експертів. Тепер у ній 8 рівноцінних дійових осіб. Також змінилися ролі ведучих. Наталія Мосейчук працює з гостями в студії, а Сергій Іванов концентрується на фактчекінгу висловлювань політиків. У цьому напрямку команда «Права на владу» співпрацює з порталом «Слово і Діло». У прямому ефірі ведучий може перервати дискусію, натиснувши на «кнопку брехні», що свідчитме про те, що слова політика розходяться з його діями.

Нагадаємо, ми писали, що через запровадження воєнного стану під загрозою зриву опинилися вибори до об’єднаних територіальних громад у грудні.

Також ми розбирались, які фейки поширюють довкола воєнного стану та навіщо.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: