1+1 спростував слова Зеленського про помилку в новорічну ніч

Читать на русском
1+1 заявляє, що не припускався технічних помилок, змістивши в часі показ новорічного привітання президента України і показавши натомість заяву шоу-мена Володимира Зеленського.

Телеканал 1+1 заявляє, що не припускався технічних помилок, змістивши в часі показ новорічного привітання президента України і показавши натомість заяву шоу-мена Володимира Зеленського про похід на вибори.

Як пише «Слово і Діло», про це інформує «Детектор медіа».

Кого українці бачили майбутнім президентом у 2016-2018 рокахПротягом останніх двох років в соціологічних рейтингах лідирувала Тимошенко, а Зеленський стрімко набрав прихильників, відтіснивши Порошенка на третє місце.

«У ніч із 31 грудня на 1 січня в ефірі каналу 1+1 не було технічних помилок. Логіка побудови програмної сітки у новорічну ніч була пояснена генеральним директором «1+1 медіа» Олександром Ткаченком в інтерв'ю виданню «Ліга. Бізнес», – заявили на каналі.

В цьому інтерв’ю від 9 січня Ткаченко, зокрема, заявив, що канал змістив привітання Порошенка, щоб показати «можливість альтернативної точки зору».

Тоді як в інтерв'ю Зеленський заявив, що його звернення не мали транслювати замість президента України в новорічну ніч, а на каналі сталася якась помилка.

Нагадаємо, 21 січня політична партія «Слуга народу» висунула кандидатом у президенти шоумена, керівника студії «Квартал 95» Володимира Зеленського.

Також сьогодні про повернення в політику заявив Святослав Вакарчук.

Раніше експерти розповіли, хто та чому штовхає Зеленського в політику.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: