Зеленський пояснив, чому виступив перед Порошенком у новорічну ніч

Читать на русском
На запитання, чи знали на 1+1 про його заяву, Зеленський відповів, що вони знали, що є звернення, але не знали, яке воно.

Кандидат у президенти, шоумен Володимир Зеленський заявив, що зміщення часу зі зверненням президента Петра Порошенка в новорічну ніч на телеканалі 1+1 було технічною помилкою.

Про це він сказав у інтерв'ю «Українській правді», передає «Слово і Діло».

Зеленський іде в президенти. В чому сенс новорічного скандалу на 1+1?Український шоумен Володимир Зеленський заявив про намір балотуватися на посаду президента України.

«Давайте я поясню, як у дійсності це все відбувалося. Звичайно ж, у мене була тактика заявити про свої наміри під час високого телеперегляду нашої програми, оскільки в нас договір з 1+1, що ми виходимо в цей час ... До привітання президента це не мало жодного стосунку», – стверджує Зеленський.

За його словами, питання зі зміщенням звернення Порошенка не до нього, оскільки його команда віддала «касету» з привітанням Зеленського телеканалу. На запитання, чи знали на 1+1 про його заяву, Зеленський відповів, що вони знали, що є звернення, але не знали, яке воно.

«Вони це побачили перед ефіром. Але чому такою була довжина всього контенту й чому президент був трохи пізніше ... я думаю, що це технічна помилка», – запевнив Зеленський.

На уточнення, що такий збіг не дуже схожий на технічну помилку, враховуючи, що телеканал належить Ігорю Коломойському, шоумен відповів: «Хлопці, не знаю. Я не можу відповідати за канал. Я відповідаю за продакшн студію «Квартал 95». Думаєте, це я придумав такий прикол, що давайте мене покажемо, а його змістимо? Ні, взагалі. Ми не маємо стосунку до президента. Ми робили свою програму», – заявив Зеленський.

Раніше Зеленський розповів про розмову з Порошенком у грудні 2018-го.

Також нагадаємо, Зеленський прокоментував свій президентський рейтинг.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: