Зеленський прокоментував свій президентський рейтинг

Читать на русском
Рішення про свою участь у виборах Зеленський залишає на майбутнє. Але готовий поступитися Тимошенко, як жінці.

Володимир Зеленський уперше прокоментував результати соціологічного опитування, де йдеться про те, що він у другому турі поступиться президентським місцем лідерці партії «Батьківщина» Юлії Тимошенко.

Як пише «Слово і Діло», свою думку він озвучив у коментарі ТСН 15 листопада.

Вибори-2019: чому й для кого становлять небезпеку Зеленський та ВакарчукЗгідно з останніми даними, 11 відсотків респондентів віддали голоси за актора Володимира Зеленського, 10 відсотків – за чинного президента Петра Порошенка. Серед майбутніх кандидатів часто називають прізвище Вакарчука. Про перспективи Зеленського та Вакарчука в політиці знають експерти.

«З приводу другого місця – боротися так боротися, якщо говорити про боротьбу. А чого тут боятися? У мене друге, в Тимошенко – перше. Нормально, якщо так. Хороша бійка. Але я думаю так, що я, як чоловік справжній, просто зобов'язаний пропускати жінок вперед», – сказав Зеленський.

При цьому він заявив, що рішення про свою участь у виборах він залишає на майбутнє.

Нагадаємо, 13 листопада КМІС, Центр Разумкова та Соціологічна група «Рейтинг» оприлюднили опитування щодо майбутніх виборів президента.

Так, на виборах Тимошенко набрала б 20,7% голосів, а Зеленський – 11,4%. На третьому місці – президент Петро Порошенко (10,3%).

Крім того, якби Тимошенко та Зеленський вийшли до другого туру, то вибори виграла б Тимошенко. Якби до другого туру вийшли Порошенко та Зеленський, то виграв би Зеленський.

Раніше Зеленський прокоментував свою участь у президентських виборах.

Як писало «Слово і Діло», аналітики прорахували, які шанси має Зеленський на виборах.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: