Зеленського висунули кандидатом у президенти

Читать на русском
Політична партія Слуга народу висунула кандидатом у президенти артиста, керівника студії Квартал 95 Володимира Зеленського.

Політична партія «Слуга народу» висунула кандидатом у президенти шоумена, керівника студії «Квартал 95» Володимира Зеленського.

Як пише «Слово і Діло», про це йдеться в повідомленні прес-служби партії.

Зеленський розповів про компанію в РФ - відеоЗеленський, який заявив про намір балотуватися в президенти, запевняє, що найближчим часом вийде з кіпрської компанії, що володіє компанією, яка знімає фільми на території РФ.

«21 січня 2019 року відбувся позачерговий з'їзд політичної партії «Слуга народу», на якому були присутні делегати від регіональних представництв «Слуги народу». З'їзд, який проходив у неформальній обстановці, відкрив голова партії Іван Баканов. Кандидатом на посаду президента України від партії «Слуга народу» був висунутий Володимир Зеленський, художній керівник студії «Квартал 95», – ідеться в ньому.

Крім того, партія уповноважила Баканова на підписання рішення про висунення кандидата від партії на вибори президента 31 березня 2019 року та на подачу документів до Центральної виборчої комісії з правом передоручення цих повноважень третім особам.

Нагадаємо, програма «Схеми» провела розслідування й з'ясувала, що в шоумена Володимира Зеленського, який має намір балотуватися в президенти, є кінобізнес у Росії.

Раніше політолог Олександр Радчук писав про роль технічних кандидатів у президентських перегонах.

Також «Слово і Діло» писало, яка мета Зеленського та з чого все починалося.

Як відомо, на 18 січня документи до Центральної виборчої комісії принесли 18 претендентів на посаду президента. Десятьох із них зареєстрували.

Претенденти на кандидатів у президенти України мають до 9 лютого включно подати документи до ЦВК.

Самі ж вибори відбудуться 31 березня 2019 року.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: