Одному з поранених моряків потрібне медичне обстеження - адвокат

Читать на русском
Василю Сороці - одному з військовополонених українських моряків, захоплених у Керченській протоці, потрібне медичне обстеження. Поранена  рука не відновлюється, болить, у ній залишилися осколки.

Василю Сороці - одному з військовополонених українських моряків, захоплених у Керченській протоці, потрібне медичне обстеження: поранена внаслідок обстрілу російськими прикордонниками рука не відновлюється, болить, у ній залишилися осколки.

Як пише «Слово і Діло», про це заявив один з адвокатів українських моряків Сергій Бадамшин.

У РФ продовжили арешт усім українським морякам. Що планує Кремль?Лефортовський суд Москви продовжив до 24 квітня термін арешту всім українським морякам, яких незаконно затримали в Керченській протоці.

«Поранена рука так і не відновлюється. Болить. Набряк не спав. Залишилися осколки. Потрібно обстеження, вирішення питання щодо операції та реабілітації», - повідомив адвокат.

«Мене засмучує безвідповідальність деяких лікарів. Незважаючи на неодноразові звернення, не дано рекомендацій щодо реабілітації і відновлення. Медичну документацію по заяві також не надано», - заявив він.

Як відомо, адвокати військовополонених українських моряків подали апеляції на рішення Лефортовського районного суду міста Москви про продовження термінів утримання під вартою всіх 24 військовополонених українських моряків.

Нагадаємо, російські прикордонники 25 листопада 2018 року із застосуванням зброї захопили в районі Керченської протоки український рейдовий буксир «Яни Капу» і малі броньовані артилерійські катери «Бердянськ» і «Нікополь» ВМС ЗСУ, які прямували з Одеси до Маріуполя.

Раніше в МінТОТ назвали суму виплат сім'ям політв'язнів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: