У МінТОТ назвали суму виплат сім'ям політв'язнів

Читать на русском
Всі сім'ї полонених українських моряків отримали допомогу від держави. Виплати почали здійснюватися з листопада 2018 року.

Станом на 31 грудня 2018 року членам сімей політичних в'язнів і військовополонених було виплачено 17,2 млн гривень.

Як повідомляє в четвер, 17 січня, РБК-Україна, такі дані озвучив Ігор Гриб - начальник відділу з питань осіб, позбавлених особистої свободи в Міністерстві з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб, пише «Слово і Діло».

Які теми хвилюють главу МінТОТ ЧернишаВадим Черниш за два з половиною роки роботи дав тільки сім обіцянок. Зате у нього немає жодної проваленої.

«Відомо, що були затримані екіпажі наших моряків, що потрапили в полон Росії. Всі сім'ї полонених моряків отримали допомогу від держави. Міністерством було здійснено виплати сім'ям полонених і захоплених моряків на загальну суму в 17,2 млн гривень», - сказав Гриб.

Він зазначив, що всього гроші отримали 77 сімей. Виплати почали здійснюватися з листопада 2018 року.

Раніше в грудні стало відомо, що понад 60 сімей політв'язнів отримали по 100 тисяч гривень державної допомоги. Про це заявила перший віце-спікер Верховної Ради Ірина Геращенко.

Раніше уповноважений Верховної Ради з прав людини Людмила Денісова запропонувала внести зміни до постанови про порядок надання допомоги політв'язням, включивши туди також військовополонених.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: