Порядок денний ВР: за що голосуватимуть депутати в четвер (доповнено)

Читать на русском
У Раді запланований розгляд блоку питань аграрної політики, блок питань інформатизації та паливно-енергетичного комплексу, зокрема, створення ринку електроенергії.

У четвер, 17 січня, у Верховній Раді депутати розглянуть закон про соціальні послуги, законопроект про перехід релігійних громад до Православної церкви України та блок питань аграрної політики.

Як пише «Слово і Діло», про про це йдеться на сайті парламенту.

Робота ВР напередодні виборів: чого чекати від РФ та в чому небезпекаПісля тривалих новорічних канікул народні депутати повернулися до сесійної зали. Про ризики для ВР напередодні виборів та порядок денний поговорили з експертами.

Зокрема на ранковому засіданні першим до розгляду стоїть проект закону про соціальні послуги. Друге читання. Продовження розгляду.

Також на четвер у Раді запланований розгляд блоку питань аграрної політики, блок питань інформатизації та паливно-енергетичного комплексу (зокрема, створення ринку електроенергії). Є в списку і законопроект про перехід релігійних громад до Православної церкви України (ПЦУ).

Як відомо сьогодні депутати працюватимуть весь день.

Нагадаємо, у віторок парламентарі зібралися на перше цього року пленарне засідання.

А вчора вони так і не змогли прийняти законопроект про реформування системи санітарно-епідеміологічного контролю України.

Нагадаємо, у планах на цей тиждень розглянути питання церкви, аграрної політики та паливно-енергетичного комплексу. «Слово і Діло» проаналізувало, за що депутати готові голосувати 15-18 січня.

Також стало відомо, хто з народних депутатів найбільше наобіцяв за час роботи 9-ї сесії парламенту.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: