Порядок денний ВР: що робитимуть депутати після канікул

Читать на русском
Після новорічно-різдвяних канікул Верховна Рада розгляне питання щодо виборів, постачання електроенергії, аграрного сектору та ряд ратифікацій.

Після новорічно-різдвяних канікул Верховна Рада розгляне питання щодо виборів, постачання електроенергії, аграрного сектору та ряд ратифікацій.

Як інформує «Слово і Діло» розклад засідань на 15-18 січня 2019 року оприлюднено на сайті парламенту.

Які обіцянки народні депутати не виконали в 2018 роціАндрій Парубій провалив обіцянку восени розглянути реформу виборчої системи, а Вадим Рабінович не провів безстрокову акцію проти Супрун.

Зокрема у вівторок, 15 січня, депутати узгодять питання щодо передвиборного періоду у 2019 році (президентські вибори – ред.) та мають призначити позачергові вибори сільських та селищних голів.

У списку є й законопроект, що пропонує забезпечити безперебійне постачання електроенергії місцевим комунальним підприємствам за передбаченими тарифами.

Та про мораторій на зміну цільового призначення окремих земельних ділянок рекреаційного призначення в містах та інших населених пунктах.

А також ряд змін до Житлового кодексу, постанови про перейменування та зміни в адміністративно-територіальному устрої Луганської ы Донецької областей.

У середу, 16 січня, день ратифікацій. Крім того депутати розглянуть постанови про парламентські слухання та по обіді підуть працювати в комітетах, фракціях і групах.

17 січня у четвер Верховна Рада розгляне питання аграрної політики.

А в п’ятницю, 18 січня, традиційна година запитань до уряду та законопроекти щодо стипендії ВР.

Нагадаємо, анаітики «Слова і Діла» з'ясували, хто з міністрів і мерів узяв на себе найбільшу кількість зобов'язань торік.

Також представляємо вам найбезглуздіші обіцянки 2018 року.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: