Суд скасував арешт судна, яке фігурує у ще одній справі АМПУ

Читать на русском
Столичний райсуд дозволив користуватися судном, заарештованим у справі посадових осіб Адміністрації морпортів.
судно Олександр Охрименко

Суд частково скасував арешт судна «Олександр Охрименко», яке фігурує в розслідуванні Національного антикорупційного бюро про можливу розтрату посадовими особами Адміністрації морських портів майже 10 мільйонів гривень, виділених на ремонт цього корабля.

Таке рішення ухвалив слідчий суддя Солом'янського районного суду міста Києва Максим Вишняк за результатами розгляду клопотання Адміністрації морпортів, повідомляє «Слово і Діло».

Так, суд дозволив користуватися судном «Олександр Охрименко», заборонивши особам і працівникам АМПУ, їх представникам та будь-яким іншим особам відчужувати й розпоряджатися кораблем.

Як відомо, Генеральна прокуратура передала до НАБУ справу зазначеного судна. За версією слідства, посадовці АМПУ могли розтратити 9,9 млн грн, виділених на ремонт судна «Олександр Охрименко». Постановою слідчого вказане судно визнане речовим доказом, а рішенням від 12 вересня 2017 року на нього наклали арешт із метою збереження речових доказів, його огляду, фіксації технічного стану цього судна.

Нагадаємо, суд частково зняв арешт із судна, що фігурує в справі АМПУ. Також суд призначив підготовче засідання в справі Адміністрації морпортів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: