Заступника мера Генічеська викрили на хабарі

Читать на русском
Правоохоронці викрили на отриманні хабара у розмірі 28 тис. гривень заступника міського голови Генічеська Херсонської області.

Правоохоронці викрили на отриманні хабара у розмірі 28 тис. гривень заступника міського голови Генічеська Херсонської області.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє прес-служба Військової прокуратури Південного регіону.

«28 грудня після одержання 28 тисяч гривень хабара заступника міського голови затримано в порядку ст. 208 КПК України», - йдеться у повідомленні.

У поліції Херсонської області розповіли, що у межах державної програми міська рада за кошти місцевого бюджету мала придбати житло для дитини-сироти, яка перебувала на квартирному обліку. Також було визначено потенційного продавця квартири, до якого чиновник і звернувся з пропозицією.

«Останній сплачує йому 28 тисяч гривень, натомість посадовець вирішує питання про придбання нерухомості саме у нього за завищеною ціною», - розповіли у поліції.

Посадовець також висунув вимогу - 28 тисяч гривень хабара продавець нерухомості повинен був передати посереднику.

«Під час проведення процесуальних заходів було задокументовано факт перерахування на рахунок продавця обіцяної суми коштів за придбану міською радою квартиру та подальшої передачі коштів посереднику», - йдеться у повідомленні.

Тривають обшуки в приміщені міської ради.

Раніше у Вінницькій області депутата спіймали на вимаганні хабара.

Також відзначимо, СБУ затримала на хабарі чиновника міграційної служби Черкаської області.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: