Хабар детективу НАБУ: суд узяв під варту брата екс-нардепа

Читать на русском
Столичний райсуд задовольнив клопотання слідчого Генпрокуратури про взяття під варту підозрюваного у справі хабара детективу.

Підозрюваного слідчими Генеральної прокуратури в пропозиції хабара детективу НАБУ в розмірі $500 тисяч брата колишнього народного депутата Олександра Дубового Павла взяли під варту.

Таке рішення ухвалив суддя Печерського районного суду міста Києва за результатами розгляду відповідного клопотання, повідомляє «Слово і Діло».

Слідчий ГПУ вказував, що Дубовому повідомили про підозру 12 січня. Того ж дня він особисто під підпис отримав виклик про необхідність з'явитися до Генпрокуратури для проведення слідчих дій 12 та 15 січня. Однак підозрюваний не з'явився. 18 січня його оголосили в розшук через неможливість встановити місцеперебування. 23 січня Печерський райсуд Києва надав дозвіл на затримання Дубового. 15 червня його затримали на виконання зазначеної ухвали.

Слідчий просив взяти Дубового під варту з альтернативою застави в 1 мільйон 762 тисяч гривень. Суд повністю задовольнив клопотання.

Нагадаємо, через півроку після приховування від слідства був затриманий спільник депутата Одеської обласної ради Олега Бабенка.

Згодом журналіст «Слова і Діла» дізнався особу затриманого.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: