Співробітники Пенсійного фонду затримані на хабарах

Читать на русском
Повідомляється, що чиновники попалися на гарячому - під час отримання неправомірної вигоди. Засоби вилучені з місця події.

У Бахмуті викрито злочинну схему вимагання та одержання неправомірної вигоди посадовими особами міського об'єднаного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області.

Про це повідомив глава Донецької області Олександр Куць на своїй сторінці в Facebook ввечері в середу, 20 вересня, пише «Слово і Діло».

«Співробітники УЗЕ (управління захисту економіки в Донецькій області) та прокуратури задокументували декілька десятків епізодів, коли група посадових осіб вимагала і отримувала від переселенців гроші за оформлення пенсійних справ і нарахування пенсій», - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що чиновники попалися на гарячому - під час отримання неправомірної вигоди. Засоби вилучені з місця події. Зараз тривають слідчі дії, вирішується питання про затримання вказаних осіб.

Раніше оперативники спецслужби затримали митника поблизу робочого місця під час отримання від чергового підприємця $3 тисяч.

Також нагадаємо, у Львові на хабарі впіймали майора поліції.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: