СБУ затримала на хабарі чиновника міграційної служби Черкаської області

Читать на русском
Чиновник міграційної служби Черкаської області вимагав від іноземки хабаря за не видворення її за межі України.

Співробітники Служби безпеки України викрили на хабарі у 500 долларів завідувача сектору одного із районних відділень Управління державної міграційної служби в Черкаській області.

Про це повідомляє «Слово і Діло», посилаючись на прес-службу СБУ.

У СБУ розповіли, що чиновник вимагав від іноземки хабар у розмірі 5 тис. долларів за не видворення її за межі України та оформлення дозвільних документів для легального проживання в країні.

«Правоохоронці затримали зловмисника у робочому кабінеті під час отримання першої частини неправомірної вигоди у сумі п’ятсот доларів. У межах відкритого кримінального провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України вирішується питання щодо повідомлення фігуранту справи про підозру у скоєнні злочину», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, правоохоронці викрили на хабарництві одного з керівників Державного підприємства «Адміністрація морських портів України». Повідомляється, що військовою прокуратурою Білгород-Дністровського гарнізону Південного регіону України при супроводі відділу в місті Ізмаїл УСБУ в Одеській області задокументовано факт вимагання та одержання неправомірної вигоди начальником служби за змістом інфраструктури Ренійського філії державного підприємства «Адміністрація морських портів України.

Також Служба безпеки України спільно з військовою прокуратурою викрила на систематичному хабарництві працівників охорони «Укрзалізниці», які організували схему розкрадання вантажів на залізниці.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: