Зведення ООС: 6 обстрілів, один поранений

Читать на русском
З початку доби на Донбасі зафіксовані випадки застосування забороненого Мінськими угодами озброєння.

Протягом поточної доби, 28 грудня, у районі проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі сепаратисти станом на 18:00 п'ятниці шість разів порушили режим припинення вогню.

При цьому зафіксовано два випадки застосування забороненого Мінськими угодами озброєння, повідомляє прес-центр ООС у Facebook, пише «Слово і Діло».

Зокрема, сепаратисти обстріляли позиції Об'єднаних сил з мінометів калібру 82 мм у районі населених пунктів Новотошківське на Луганському і Гнутове на Маріупольському напрямках.

Також опорні пункти українських військ були обстріляні з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї в районі селища Болотне на Луганському напрямку, а також у районі населених пунктів Славне, Тарамчук, Піски на Донецькому напрямку.

«Протягом поточної доби поранення отримав один військовослужбовець Об'єднаних сил», - доповіли в штабі ООС.

Раніше на всій лінії бойового зіткнення на Донбасі з 00:00 29 грудня 2018 року Україна оголосила безстроковий режим «тиша».

Також повідомлялося, що так звана «народна міліція» самопроголошеної «ЛНР» заявила, що збила безпілотний літальний апарат українських силовиків біля лінії зіткнення на Донбасі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: