Українські військові на Донбасі взяли в полон бойовика

Читать на русском
Відзначається, що полонений до 2016 року проходив службу в незаконних військових формуваннях, отримав поранення й був комісований за станом здоров'я.

У районі бойових дій на Донбасі українські військові взяли в полон бойовика ОРДЛО.

Про це повідомили в прес-центрі операції Об'єднаних сил на своїй сторінці в Facebook, пише «Слово і Діло».

Війна на Донбасі: чого чекати в 2019 роціЗа даними порталу, 6 жовтня 2017 року президент України Петро Порошенко пообіцяв повернути Донбас. Про перспективи реінтеграції в 2019 році поговорили з експертами.

«27 грудня військовослужбовці однієї з механізованих бригад зі складу Об'єднаних сил під час виконання бойових завдань на лінії зіткнення взяли в полон учасника НВФ. Полоненим виявився 35-річний житель Горлівки, колишній працівник органів МВС», – ідеться в повідомленні.

Відзначається, що полонений до 2016 року проходив службу в незаконних військових формуваннях, отримав поранення й був комісований за станом здоров'я. За інформацією штабу ООС, у листопаді 2018 році затриманий знову був покликаний за «мобілізацією» окупаційною владою.

«Зараз полонений і його особиста зброя передана працівникам Служби безпеки України зі складу Об'єднаних сил. Тривають слідчі дії», – додали українські військові.

Раніше в ТКГ узгодили «новорічне» перемир'я на Донбасі.

Також нагадаємо, Росія відправила на Донбас черговий «гумконвой».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: